• ma. mei 29th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Mona Lisa

Dorpstraat 27

5504 HA Veldhoven

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 040-2531397

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Mona Lisa in Veldhoven geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Veldhoven is Mona Lisa

Als je nou gezellig wat wilt eten in Veldhoven, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Veldhoven, Mona Lisa is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Mona Lisa is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Mona Lisa.

Mona Lisa is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Mona Lisa is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Mona Lisa in Veldhoven laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Mona Lisa biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Mona Lisa in Veldhoven biedt Mona Lisa  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Mona Lisa! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Mona Lisa in Veldhoven!

Heb je zin om wat te eten in Veldhoven, maar wil je een keer verandering van spijs? Mona Lisa is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Italiaans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Mona Lisa in Veldhoven behoort zeker tot een van de beste Italiaans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Mona Lisa in Veldhoven

Mona Lisa in Veldhoven daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Veldhoven. Heb je zin in Italiaans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Mona Lisa en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Mona Lisa overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Mona Lisa in Veldhoven!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Mona Lisa in Veldhoven kun je de kortingen vinden en ook of Mona Lisa speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Mona Lisa in Veldhoven voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Mona Lisa in Veldhoven kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Mona Lisa in Veldhoven gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Mona Lisa in Veldhoven actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Mona Lisa vind je hier 

Check ook even de reviews van Mona Lisa en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Mona Lisa in Veldhoven kun je ook de adresgegevens: Dorpstraat 27 in Veldhoven vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 040-2531397 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Mona Lisa in Veldhoven hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Mona Lisa en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Mona Lisa in Veldhoven en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Mona Lisa vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Italiaans restaurant.

Neem contact op met Mona Lisa via de telefoon op: 040-2531397. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Mona Lisa op: Dorpstraat 27 in Veldhoven.