• vr. sep 29th, 2023
Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda

M. Liu en S.K. Tai

Eerste Van Swindenstraat 505

1093 GB Amsterdam

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 020-7715821

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam

Als je nou gezellig wat wilt eten in Amsterdam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Amsterdam, M. Liu en S.K. Tai is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over M. Liu en S.K. Tai is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij M. Liu en S.K. Tai.

M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Amsterdam. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar M. Liu en S.K. Tai en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van M. Liu en S.K. Tai overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van M. Liu en S.K. Tai vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van M. Liu en S.K. Tai en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam kun je ook de adresgegevens: Eerste Van Swindenstraat 505 in Amsterdam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 020-7715821 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij M. Liu en S.K. Tai!

Op de webpagina van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam biedt M. Liu en S.K. Tai  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij M. Liu en S.K. Tai! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij M. Liu en S.K. Tai

Gezien de populariteit van M. Liu en S.K. Tai is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten M. Liu en S.K. Tai biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam

Tips voor lekker eten in Amsterdam, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam!

Heb je zin om wat te eten in Amsterdam, maar wil je een keer verandering van spijs? M. Liu en S.K. Tai is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Amsterdam.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Amsterdam geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Amsterdam gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam kun je de kortingen vinden en ook of M. Liu en S.K. Tai speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van M. Liu en S.K. Tai en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij M. Liu en S.K. Tai in Amsterdam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van M. Liu en S.K. Tai vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met M. Liu en S.K. Tai via de telefoon op: 020-7715821. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind M. Liu en S.K. Tai op: Eerste Van Swindenstraat 505 in Amsterdam.

Door Rick