• ma. mei 20th, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Kosta’s Greek Taverne

Verwersstraat 18

5211 HW Den Bosch

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 073-6890707

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Den Bosch is Kosta’s Greek Taverne

Als je nou gezellig wat wilt eten in Den Bosch, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Den Bosch, Kosta’s Greek Taverne is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Kosta’s Greek Taverne is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Kosta’s Greek Taverne.

Kosta’s Greek Taverne is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Kosta’s Greek Taverne is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Kosta’s Greek Taverne biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch biedt Kosta’s Greek Taverne  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Kosta’s Greek Taverne! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch!

Heb je zin om wat te eten in Den Bosch, maar wil je een keer verandering van spijs? Kosta’s Greek Taverne is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Grieks restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch behoort zeker tot een van de beste Grieks restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Kosta's Greek Taverne in Den Bosch

Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Den Bosch. Heb je zin in Grieks restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Kosta’s Greek Taverne en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Kosta’s Greek Taverne overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch kun je de kortingen vinden en ook of Kosta’s Greek Taverne speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Kosta’s Greek Taverne vind je hier 

Check ook even de reviews van Kosta’s Greek Taverne en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch kun je ook de adresgegevens: Verwersstraat 18 in Den Bosch vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 073-6890707 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Kosta’s Greek Taverne en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Kosta’s Greek Taverne in Den Bosch en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Kosta’s Greek Taverne vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Grieks restaurant.

Neem contact op met Kosta’s Greek Taverne via de telefoon op: 073-6890707. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Kosta’s Greek Taverne op: Verwersstraat 18 in Den Bosch.

Door Rick