• vr. jun 9th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Kohinoor of India

Zandpoort 15

7411 BL Deventer

Overijssel

U kunt ons bellen op: 0570-649965

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Kohinoor of India in Deventer geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Deventer is Kohinoor of India

Als je nou gezellig wat wilt eten in Deventer, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Deventer, Kohinoor of India is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Kohinoor of India is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Kohinoor of India.

Kohinoor of India is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Kohinoor of India is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Kohinoor of India in Deventer laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Kohinoor of India biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Kohinoor of India in Deventer biedt Kohinoor of India  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Kohinoor of India! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Kohinoor of India in Deventer!

Heb je zin om wat te eten in Deventer, maar wil je een keer verandering van spijs? Kohinoor of India is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Indiaas restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Kohinoor of India in Deventer behoort zeker tot een van de beste Indiaas restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Kohinoor of India in Deventer

Kohinoor of India in Deventer daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Deventer. Heb je zin in Indiaas restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Kohinoor of India en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Kohinoor of India overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Kohinoor of India in Deventer!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Kohinoor of India in Deventer kun je de kortingen vinden en ook of Kohinoor of India speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Kohinoor of India in Deventer voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Kohinoor of India in Deventer kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Kohinoor of India in Deventer gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Kohinoor of India in Deventer actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Kohinoor of India vind je hier 

Check ook even de reviews van Kohinoor of India en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Kohinoor of India in Deventer kun je ook de adresgegevens: Zandpoort 15 in Deventer vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0570-649965 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Kohinoor of India in Deventer hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Kohinoor of India en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Kohinoor of India in Deventer en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Kohinoor of India vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Indiaas restaurant.

Neem contact op met Kohinoor of India via de telefoon op: 0570-649965. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Kohinoor of India op: Zandpoort 15 in Deventer.