• wo. mei 29th, 2024

Het belang van goed uitgezochte tableware

DoorRick

apr 15, 2024 #Eten, #Horeca
Het belang van goed uitgezochte tableware

Bij de (her)inrichting van een restaurant, bar of hotel wordt er vaak veel aandacht besteed aan de daadwerkelijke inrichting: dus wat komt er op de vloer, welk meubilair wordt gekozen en wat voor kleur komt er op de muren.

Wat minstens zo belangrijk is voor de inrichting en uitstraling van een restaurant, maar wat vaak op een tweede plaats komt is de tableware. Alles wat je op tafel hebt staan zoals glaswerk, servies en bestek draagt bij aan de algehele uitstraling van een horecagelegenheid.

Presentatie

Naast de inrichting van een ruimte is een mooi gedekte tafel met goed uitgezochte tableware ook belangrijk voor de uitstraling van bijvoorbeeld een restaurant. Het is onderdeel van het visitekaartje van je horecagelegenheid.

Daarnaast kan een mooi opgemaakte tafel bevorderlijk zijn voor het opwekken van de eetlust. Vandaar dat het essentieel is voor horecagelegenheden om te investeren in goed en stijlvol tableware dat aansluit bij de sfeer van de rest van de inrichting.

Kwaliteit en duurzaamheid

We weten allemaal dat in de horeca hygiëne een hele grote rol speelt. Let daarom bij de keuze van tableware erop of het makkelijk en goed te reinigen is. In de horeca wordt tableware veel en heet gewassen, vandaar dat het van goede kwaliteit moet zijn. Als er een stukje uit een bord is of een barst in een glas zit, kun je deze niet meer gebruiken. Daarnaast ziet dof geworden bestek er natuurlijk ook niet aantrekkelijk uit. Investeer daarom in hoogwaardig servies, glaswerk en bestek. Materialen zoals glas, porselein en roestvrij staal staan bekend om hun duurzaamheid en ze zijn makkelijk te reinigen.

Gastervaring en comfort

Een mooi gedekte tafel met goed uitgezochte tableware zorgt voor meer plezier aan tafel. Het eet fijner van een mooi gedekte tafel. De juiste tableware kan bijdragen aan het comfort, plezier en tevredenheid van gasten tijdens hun eetervaring. Zorg er daarom voor dat je tableware er goed uitziet, dus: glazen gepoetst, geen dof bestek en servies dat helemaal heel is. Let goed op de tafel etiquette en zorg ervoor dat deze op de juiste manier gedekt is, in combinatie met tableware dat er mooi uitziet, geef je je gasten een Een mooi gedekte tafel met goed uitgezochte tableware zorgt voor meer plezier aan tafel. Het eet fijner van een mooi gedekte tafel. De juiste tableware kan bijdragen aan het comfort, plezier en tevredenheid van gasten tijdens hun eetervaring. Zorg er daarom voor dat je tableware er goed uitziet, dus: glazen gepoetst, geen dof bestek en servies dat helemaal heel is. Als alles ook nog eens op de juiste manier op tafel ligt, kunnen je gasten volop genieten.

Op de website van HANOS SHOP vind je een uitgebreid aanbod tableware. Van prachtig bestek tot stijlvol glaswerk en van trendy borden tot fijne serveerschalen. Je vindt er genoeg inspiratie voor een mooi gedekte tafel. Daarnaast is al het tableware van hoogstaande kwaliteit. Het complete aanbod servies bestaat onder andere uit diepe borden, platte borden, schalen, kommen en soepkommen. Op een mooi gedekte tafel is het juiste glaswerk ook onmisbaar. Bij HANOS SHOP vind je het meest stijlvolle glaswerk voor de ideale tafelsetting. Van prachtig gekleurde tumblers tot sfeervolle champagneglazen. Naast drinkglazen vind je bij HANOS SHOP ook mooie amuseglazen en ijscoupes. Naast prachtig servies en glaswerk vind je er ook luxe bestek. Van traditioneel zilver bestek tot modern zwart en goud bestek.

Het belang van kwalitatief servies, bestek en glaswerk voor onder andere restaurants mag niet worden onderschat. Het draagt bij aan de algehele uitstraling van de horecagelegenheid en het verbetert de gastervaring. Door te investeren in hoogwaardige tableware zorg je ervoor dat je een blijvende goede indruk achterlaat op je gasten.

Door Rick