• ma. mei 29th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Herberge De Croyse Hoeve

Croylaan 9

5735 PB Aarle Rixtel

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 0492-381348

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Aarle Rixtel is Herberge De Croyse Hoeve

Als je nou gezellig wat wilt eten in Aarle Rixtel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Aarle Rixtel, Herberge De Croyse Hoeve is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Herberge De Croyse Hoeve is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Herberge De Croyse Hoeve.

Herberge De Croyse Hoeve is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Herberge De Croyse Hoeve is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Herberge De Croyse Hoeve biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel biedt Herberge De Croyse Hoeve  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Herberge De Croyse Hoeve! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel!

Heb je zin om wat te eten in Aarle Rixtel, maar wil je een keer verandering van spijs? Herberge De Croyse Hoeve is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel

Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Aarle Rixtel. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Herberge De Croyse Hoeve en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Herberge De Croyse Hoeve overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel kun je de kortingen vinden en ook of Herberge De Croyse Hoeve speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Herberge De Croyse Hoeve vind je hier 

Check ook even de reviews van Herberge De Croyse Hoeve en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel kun je ook de adresgegevens: Croylaan 9 in Aarle Rixtel vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0492-381348 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Herberge De Croyse Hoeve en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Herberge De Croyse Hoeve in Aarle Rixtel en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Herberge De Croyse Hoeve vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Herberge De Croyse Hoeve via de telefoon op: 0492-381348. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Herberge De Croyse Hoeve op: Croylaan 9 in Aarle Rixtel.