• di. apr 16th, 2024
De Bokke Pruik in Hardenberg

Grill-Restaurant De Mazzel

Voorstraat 0

2251 BN Voorschoten

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 715619512

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Voorschoten, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Voorschoten, Grill-Restaurant De Mazzel is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Grill-Restaurant De Mazzel is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Grill-Restaurant De Mazzel.

Grill-Restaurant De Mazzel is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Grill-Restaurant De Mazzel is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Grill-Restaurant De Mazzel biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Hier vind u Grill-Restaurant De Mazzel op adres- en reserveren kan op 715619512

Check ook even de reviews van Grill-Restaurant De Mazzel en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten kun je ook de adresgegevens: Voorstraat 0 in Voorschoten vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 715619512 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten hier rekening mee houden. Of mail ze via

Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Voorschoten. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Grill-Restaurant De Mazzel en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Grill-Restaurant De Mazzel overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Voorschoten.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Voorschoten kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Voorschoten geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten biedt Grill-Restaurant De Mazzel  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Grill-Restaurant De Mazzel! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten kun je de kortingen vinden en ook of Grill-Restaurant De Mazzel speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Grill-Restaurant De Mazzel en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Grill-Restaurant De Mazzel vinden.

Ga naar Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Voorschoten, maar wil je een keer verandering van spijs? Grill-Restaurant De Mazzel is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Grill-Restaurant De Mazzel in Voorschoten behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Grill-Restaurant De Mazzel via de telefoon op: 715619512. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Grill-Restaurant De Mazzel op: Voorstraat 0 in Voorschoten.

Door Rick