• do. jun 8th, 2023
De Brasserie in Breskens

Grieks Restaurant Alfa

Markt 19

3142 GE Maassluis

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 105910901

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Grieks Restaurant Alfa in Maassluis

Als je nou gezellig wat wilt eten in Maassluis, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Maassluis, Grieks Restaurant Alfa is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Grieks Restaurant Alfa is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Grieks Restaurant Alfa.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis biedt Grieks Restaurant Alfa  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Grieks Restaurant Alfa! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis kun je de kortingen vinden en ook of Grieks Restaurant Alfa speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Grieks Restaurant Alfa in Maassluis

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Grieks Restaurant Alfa in Maassluis geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Grieks Restaurant Alfa op adres- en reserveren kan op 105910901

Check ook even de reviews van Grieks Restaurant Alfa en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis kun je ook de adresgegevens: Markt 19 in Maassluis vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 105910901 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Grieks Restaurant Alfa in Maassluis hier rekening mee houden. Of mail ze via

Grieks Restaurant Alfa in Maassluis zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Maassluis. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Grieks Restaurant Alfa en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Grieks Restaurant Alfa overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Grieks Restaurant Alfa in Maassluis! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Maassluis, maar wil je een keer verandering van spijs? Grieks Restaurant Alfa is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Grieks Restaurant Alfa in Maassluis behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Grieks Restaurant Alfa in Maassluis

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Maassluis.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Maassluis kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Maassluis geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Grieks Restaurant Alfa in Maassluis gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Grieks Restaurant Alfa in Maassluis actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Grieks Restaurant Alfa en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Grieks Restaurant Alfa in Maassluis en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Grieks Restaurant Alfa vinden.

Grieks Restaurant Alfa is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Grieks Restaurant Alfa is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Grieks Restaurant Alfa in Maassluis laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Grieks Restaurant Alfa biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Grieks Restaurant Alfa via de telefoon op: 105910901. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Grieks Restaurant Alfa op: Markt 19 in Maassluis.