• zo. jun 23rd, 2024
De Bokke Pruik in Hardenberg

Govers Friture V.O.F.

Molenstraat 2

5386 AB Geffen

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 735321502

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Govers Friture V.O.F. in Geffen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Geffen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Geffen, Govers Friture V.O.F. is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Govers Friture V.O.F. is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Govers Friture V.O.F..

Govers Friture V.O.F. is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Govers Friture V.O.F. is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Govers Friture V.O.F. in Geffen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Govers Friture V.O.F. biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Hier vind u Govers Friture V.O.F. op adres- en reserveren kan op 735321502

Check ook even de reviews van Govers Friture V.O.F. en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Govers Friture V.O.F. in Geffen kun je ook de adresgegevens: Molenstraat 2 in Geffen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 735321502 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Govers Friture V.O.F. in Geffen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Govers Friture V.O.F. in Geffen zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Geffen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Govers Friture V.O.F. en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Govers Friture V.O.F. overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Govers Friture V.O.F. in Geffen

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Govers Friture V.O.F. in Geffen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Geffen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Geffen kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Geffen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Govers Friture V.O.F. in Geffen biedt Govers Friture V.O.F.  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Govers Friture V.O.F.! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Govers Friture V.O.F. in Geffen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Govers Friture V.O.F. in Geffen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Govers Friture V.O.F. in Geffen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Govers Friture V.O.F. in Geffen kun je de kortingen vinden en ook of Govers Friture V.O.F. speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Govers Friture V.O.F. in Geffen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Govers Friture V.O.F. in Geffen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Govers Friture V.O.F. en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Govers Friture V.O.F. in Geffen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Govers Friture V.O.F. vinden.

Ga naar Govers Friture V.O.F. in Geffen! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Geffen, maar wil je een keer verandering van spijs? Govers Friture V.O.F. is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Govers Friture V.O.F. in Geffen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Govers Friture V.O.F. via de telefoon op: 735321502. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Govers Friture V.O.F. op: Molenstraat 2 in Geffen.

Door Rick