• zo. jun 23rd, 2024
De Bokke Pruik in Hardenberg

Geraats

Markt 5

6096 AL Grathem

Limburg

U kunt ons bellen op: 475451540

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Geraats in Grathem

Als je nou gezellig wat wilt eten in Grathem, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Grathem, Geraats is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Geraats is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Geraats.

Geraats is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Geraats is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Geraats in Grathem laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Geraats biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Hier vind u Geraats op adres- en reserveren kan op 475451540

Check ook even de reviews van Geraats en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Geraats in Grathem kun je ook de adresgegevens: Markt 5 in Grathem vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 475451540 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Geraats in Grathem hier rekening mee houden. Of mail ze via

Geraats in Grathem zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Grathem. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Geraats en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Geraats overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Geraats in Grathem

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Geraats in Grathem geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Grathem.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Grathem kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Grathem geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Geraats in Grathem biedt Geraats  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Geraats! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Geraats in Grathem gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Geraats in Grathem actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Geraats in Grathem!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Geraats in Grathem kun je de kortingen vinden en ook of Geraats speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Geraats in Grathem voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Geraats in Grathem kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Geraats en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Geraats in Grathem en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Geraats vinden.

Ga naar Geraats in Grathem! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Grathem, maar wil je een keer verandering van spijs? Geraats is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Geraats in Grathem behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Geraats via de telefoon op: 475451540. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Geraats op: Markt 5 in Grathem.

Door Rick