• ma. jun 24th, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

El Corazon BV

Markt 36

4701 PG Roosendaal

Noord Brabant

U kunt ons bellen op:

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij El Corazon BV in Roosendaal geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Roosendaal is El Corazon BV

Als je nou gezellig wat wilt eten in Roosendaal, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Roosendaal, El Corazon BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over El Corazon BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij El Corazon BV.

El Corazon BV is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van El Corazon BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij El Corazon BV in Roosendaal laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten El Corazon BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van El Corazon BV in Roosendaal biedt El Corazon BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij El Corazon BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar El Corazon BV in Roosendaal!

Heb je zin om wat te eten in Roosendaal, maar wil je een keer verandering van spijs? El Corazon BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en El Corazon BV in Roosendaal behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

El Corazon BV in Roosendaal

El Corazon BV in Roosendaal daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Roosendaal. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar El Corazon BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van El Corazon BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van El Corazon BV in Roosendaal!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van El Corazon BV in Roosendaal kun je de kortingen vinden en ook of El Corazon BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van El Corazon BV in Roosendaal voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van El Corazon BV in Roosendaal kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft El Corazon BV in Roosendaal gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of El Corazon BV in Roosendaal actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van El Corazon BV vind je hier 

Check ook even de reviews van El Corazon BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van El Corazon BV in Roosendaal kun je ook de adresgegevens: Markt 36 in Roosendaal vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van El Corazon BV in Roosendaal hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van El Corazon BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij El Corazon BV in Roosendaal en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van El Corazon BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met El Corazon BV via de telefoon op: . Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind El Corazon BV op: Markt 36 in Roosendaal.

Door Rick