• vr. jun 21st, 2024
Stalhouderij in Groningen

Eetcafe-Restaurant Jeruzalem

Piusstraat 20

5038 WS Tilburg

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 013-5452070

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Tilburg, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Tilburg, Eetcafe-Restaurant Jeruzalem is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafe-Restaurant Jeruzalem is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafe-Restaurant Jeruzalem.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Tilburg!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Tilburg. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcafe-Restaurant Jeruzalem en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg kun je ook de adresgegevens: Piusstraat 20 in Tilburg vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 013-5452070 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg biedt Eetcafe-Restaurant Jeruzalem  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcafe-Restaurant Jeruzalem! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Eetcafe-Restaurant Jeruzalem is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcafe-Restaurant Jeruzalem biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Tilburg, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafe-Restaurant Jeruzalem is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Tilburg

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Tilburg gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Tilburg.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Tilburg zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Tilburg geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafe-Restaurant Jeruzalem speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcafe-Restaurant Jeruzalem in Tilburg en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcafe-Restaurant Jeruzalem vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafe-Restaurant Jeruzalem via de telefoon op: 013-5452070. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafe-Restaurant Jeruzalem op: Piusstraat 20 in Tilburg.

Door Rick