• wo. jun 26th, 2024
De Brasserie in Breskens

Eetcafé de Tijd

Herculesstraat 1

1812 PD Alkmaar

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 725402710

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar

Als je nou gezellig wat wilt eten in Alkmaar, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Alkmaar, Eetcafé de Tijd is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafé de Tijd is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafé de Tijd.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar biedt Eetcaf√© de Tijd  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcaf√© de Tijd! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Eetcafé de Tijd in Alkmaar!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafé de Tijd in Alkmaar kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafé de Tijd speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafé de Tijd in Alkmaar voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafé de Tijd in Alkmaar kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Eetcafé de Tijd in Alkmaar

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Eetcaf√© de Tijd op adres- en reserveren kan op 725402710

Check ook even de reviews van Eetcaf√© de Tijd en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar kun je ook de adresgegevens: Herculesstraat 1 in Alkmaar vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 725402710 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar hier rekening mee houden. Of mail ze via

Eetcafé de Tijd in Alkmaar zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Alkmaar. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcaf√© de Tijd en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcaf√© de Tijd overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Eetcafé de Tijd in Alkmaar! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Alkmaar, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafé de Tijd is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafé de Tijd in Alkmaar behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Eetcafé de Tijd in Alkmaar

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Alkmaar.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Alkmaar kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Alkmaar geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafé de Tijd in Alkmaar gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafé de Tijd in Alkmaar actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Eetcaf√© de Tijd en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcaf√© de Tijd vinden.

Eetcafé de Tijd is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Eetcaf√© de Tijd is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcaf√© de Tijd in Alkmaar laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcaf√© de Tijd biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafé de Tijd via de telefoon op: 725402710. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafé de Tijd op: Herculesstraat 1 in Alkmaar.

Door Rick