• do. apr 18th, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

De Krokodil

Busch 12

1562 HH Krommenie

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 075-6281622

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Krokodil in Krommenie geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant De Krokodil in Krommenie

Als je nou gezellig wat wilt eten in Krommenie, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Krommenie, De Krokodil is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Krokodil is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Krokodil.

Lees reviews van De Krokodil en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van De Krokodil en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Krokodil in Krommenie kun je ook de adresgegevens: Busch 12 in Krommenie vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 075-6281622 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Krokodil in Krommenie hier rekening mee houden. Of mail ze via

De Krokodil is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van De Krokodil is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Krokodil in Krommenie laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Krokodil biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van De Krokodil in Krommenie biedt De Krokodil  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Krokodil! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
De Krokodil in Krommenie

Zin in Restaurants nederland? De Krokodil in Krommenie een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Krommenie. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Krokodil en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Krokodil overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Krommenie?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Krommenie gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Krommenie kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Krommenie geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Krommenie.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Krokodil in Krommenie gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Krokodil in Krommenie actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan De Krokodil in Krommenie!

Heb je zin om wat te eten in Krommenie, maar wil je een keer verandering van spijs? De Krokodil is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Krokodil in Krommenie behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van De Krokodil in Krommenie!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Krokodil in Krommenie kun je de kortingen vinden en ook of De Krokodil speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Krokodil in Krommenie voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Krokodil in Krommenie kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van De Krokodil en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Krokodil in Krommenie en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Krokodil vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met De Krokodil via de telefoon op: 075-6281622. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Krokodil op: Busch 12 in Krommenie.

Door Amanda