• di. jun 6th, 2023
De Brasserie in Breskens

De Gelaarsde Kat

Hooftstraat 81

2406 GE Alphen Aan Den Rijn

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 172491401

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn

Als je nou gezellig wat wilt eten in Alphen Aan Den Rijn, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Alphen Aan Den Rijn, De Gelaarsde Kat is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Gelaarsde Kat is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Gelaarsde Kat.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn biedt De Gelaarsde Kat  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Gelaarsde Kat! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn kun je de kortingen vinden en ook of De Gelaarsde Kat speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u De Gelaarsde Kat op adres- en reserveren kan op 172491401

Check ook even de reviews van De Gelaarsde Kat en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn kun je ook de adresgegevens: Hooftstraat 81 in Alphen Aan Den Rijn vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 172491401 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn hier rekening mee houden. Of mail ze via

De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Alphen Aan Den Rijn. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Gelaarsde Kat en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Gelaarsde Kat overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Alphen Aan Den Rijn, maar wil je een keer verandering van spijs? De Gelaarsde Kat is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Alphen Aan Den Rijn.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Alphen Aan Den Rijn kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Alphen Aan Den Rijn geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van De Gelaarsde Kat en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Gelaarsde Kat vinden.

De Gelaarsde Kat is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van De Gelaarsde Kat is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Gelaarsde Kat in Alphen Aan Den Rijn laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Gelaarsde Kat biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met De Gelaarsde Kat via de telefoon op: 172491401. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Gelaarsde Kat op: Hooftstraat 81 in Alphen Aan Den Rijn.