• di. apr 16th, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

De Engel Schagen BV

Markt 17

1741 BS Schagen

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 0224-212241

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Engel Schagen BV in Schagen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant De Engel Schagen BV in Schagen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Schagen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Schagen, De Engel Schagen BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Engel Schagen BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Engel Schagen BV.

Lees reviews van De Engel Schagen BV en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van De Engel Schagen BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Engel Schagen BV in Schagen kun je ook de adresgegevens: Markt 17 in Schagen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0224-212241 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Engel Schagen BV in Schagen hier rekening mee houden. Of mail ze via

De Engel Schagen BV is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van De Engel Schagen BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Engel Schagen BV in Schagen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Engel Schagen BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van De Engel Schagen BV in Schagen biedt De Engel Schagen BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Engel Schagen BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
De Engel Schagen BV in Schagen

Zin in Restaurants nederland? De Engel Schagen BV in Schagen een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Schagen. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Engel Schagen BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Engel Schagen BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Schagen?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Schagen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Schagen kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Schagen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Schagen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Engel Schagen BV in Schagen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Engel Schagen BV in Schagen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan De Engel Schagen BV in Schagen!

Heb je zin om wat te eten in Schagen, maar wil je een keer verandering van spijs? De Engel Schagen BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Engel Schagen BV in Schagen behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van De Engel Schagen BV in Schagen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Engel Schagen BV in Schagen kun je de kortingen vinden en ook of De Engel Schagen BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Engel Schagen BV in Schagen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Engel Schagen BV in Schagen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van De Engel Schagen BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Engel Schagen BV in Schagen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Engel Schagen BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met De Engel Schagen BV via de telefoon op: 0224-212241. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Engel Schagen BV op: Markt 17 in Schagen.

Door Amanda