• ma. mei 29th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Crazy Horse

Raalterweg 37

8124 AB Wesepe

Overijssel

U kunt ons bellen op: 0570-530800

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Crazy Horse in Wesepe geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Wesepe is Crazy Horse

Als je nou gezellig wat wilt eten in Wesepe, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Wesepe, Crazy Horse is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Crazy Horse is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Crazy Horse.

Crazy Horse is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Crazy Horse is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Crazy Horse in Wesepe laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Crazy Horse biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Crazy Horse in Wesepe biedt Crazy Horse  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Crazy Horse! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Crazy Horse in Wesepe!

Heb je zin om wat te eten in Wesepe, maar wil je een keer verandering van spijs? Crazy Horse is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Crazy Horse in Wesepe behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Crazy Horse in Wesepe

Crazy Horse in Wesepe daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Wesepe. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Crazy Horse en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Crazy Horse overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Crazy Horse in Wesepe!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Crazy Horse in Wesepe kun je de kortingen vinden en ook of Crazy Horse speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Crazy Horse in Wesepe voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Crazy Horse in Wesepe kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Crazy Horse in Wesepe gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Crazy Horse in Wesepe actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Crazy Horse vind je hier 

Check ook even de reviews van Crazy Horse en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Crazy Horse in Wesepe kun je ook de adresgegevens: Raalterweg 37 in Wesepe vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0570-530800 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Crazy Horse in Wesepe hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Crazy Horse en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Crazy Horse in Wesepe en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Crazy Horse vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Crazy Horse via de telefoon op: 0570-530800. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Crazy Horse op: Raalterweg 37 in Wesepe.