• ma. mei 27th, 2024

Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal

De Brasserie in Breskens

Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do

Dorpsstraat 42

3171 EH Poortugaal

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 105012898

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal

Als je nou gezellig wat wilt eten in Poortugaal, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Poortugaal, Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal biedt Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal kun je de kortingen vinden en ook of Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do op adres- en reserveren kan op 105012898

Check ook even de reviews van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal kun je ook de adresgegevens: Dorpsstraat 42 in Poortugaal vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 105012898 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal hier rekening mee houden. Of mail ze via

Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Poortugaal. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Poortugaal, maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Poortugaal.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Poortugaal kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Poortugaal geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do vinden.

Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do in Poortugaal laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do via de telefoon op: 105012898. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees-Indisch Afhaalrestaurant Kam Do op: Dorpsstraat 42 in Poortugaal.

Door Rick