• do. jun 13th, 2024
De Brasserie in Breskens

Brasserie/Restaurant 99

Rijksstraatweg 17

1777 PE Hippolytushoef

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 227591884

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hippolytushoef, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hippolytushoef, Brasserie/Restaurant 99 is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Brasserie/Restaurant 99 is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Brasserie/Restaurant 99.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef biedt Brasserie/Restaurant 99  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Brasserie/Restaurant 99! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef kun je de kortingen vinden en ook of Brasserie/Restaurant 99 speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Brasserie/Restaurant 99 op adres- en reserveren kan op 227591884

Check ook even de reviews van Brasserie/Restaurant 99 en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef kun je ook de adresgegevens: Rijksstraatweg 17 in Hippolytushoef vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 227591884 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef hier rekening mee houden. Of mail ze via

Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hippolytushoef. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Brasserie/Restaurant 99 en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Brasserie/Restaurant 99 overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Hippolytushoef, maar wil je een keer verandering van spijs? Brasserie/Restaurant 99 is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Hippolytushoef.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Hippolytushoef kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Hippolytushoef geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Brasserie/Restaurant 99 en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Brasserie/Restaurant 99 vinden.

Brasserie/Restaurant 99 is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Brasserie/Restaurant 99 is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Brasserie/Restaurant 99 in Hippolytushoef laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Brasserie/Restaurant 99 biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Brasserie/Restaurant 99 via de telefoon op: 227591884. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Brasserie/Restaurant 99 op: Rijksstraatweg 17 in Hippolytushoef.

Door Rick