• do. apr 18th, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

Brasserie Le Retour

Bierkaaistraat 8

4561 BC Hulst

Zeeland

U kunt ons bellen op: 0114-313444

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Brasserie Le Retour in Hulst geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Brasserie Le Retour in Hulst

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hulst, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hulst, Brasserie Le Retour is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Brasserie Le Retour is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Brasserie Le Retour.

Lees reviews van Brasserie Le Retour en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Brasserie Le Retour en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Brasserie Le Retour in Hulst kun je ook de adresgegevens: Bierkaaistraat 8 in Hulst vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0114-313444 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Brasserie Le Retour in Hulst hier rekening mee houden. Of mail ze via

Brasserie Le Retour is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Brasserie Le Retour is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Brasserie Le Retour in Hulst laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Brasserie Le Retour biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Brasserie Le Retour in Hulst biedt Brasserie Le Retour  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Brasserie Le Retour! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Brasserie Le Retour in Hulst

Zin in Frans restaurant? Brasserie Le Retour in Hulst een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hulst. Heb je zin in Frans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Brasserie Le Retour en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Brasserie Le Retour overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Hulst?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Hulst gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Hulst kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Hulst geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Hulst.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Brasserie Le Retour in Hulst gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Brasserie Le Retour in Hulst actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Brasserie Le Retour in Hulst!

Heb je zin om wat te eten in Hulst, maar wil je een keer verandering van spijs? Brasserie Le Retour is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Frans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Brasserie Le Retour in Hulst behoort zeker tot een van de beste Frans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Brasserie Le Retour in Hulst!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Brasserie Le Retour in Hulst kun je de kortingen vinden en ook of Brasserie Le Retour speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Brasserie Le Retour in Hulst voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Brasserie Le Retour in Hulst kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Brasserie Le Retour en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Brasserie Le Retour in Hulst en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Brasserie Le Retour vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Frans restaurant.

Neem contact op met Brasserie Le Retour via de telefoon op: 0114-313444. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Brasserie Le Retour op: Bierkaaistraat 8 in Hulst.

Door Amanda